Alb si Negru

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 200 grame      zahar pudra
  • 2 linguri      cacao
  • 0.5 pachet      praf de copt
  • 12 linguri      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 500 ml      lapte
  • 12 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se bat albusurile spuma, se adauga apa, zaharul, galbenusurile, faina si praful de copt. In jumatate de compozitie se pune cacao. Se fac doua foi: una alba, una neagra.

2. Se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj, se lasa sa se raceasca. Se freaca margarina cu zaharul pudra, iar cand budinca s-a racit, se amesteca cu aceasta.

3. Punem crema obtinuta intre foi.


Retete similare