1. Foi: 4 linguri lapte (80ml), 4 linguri ulei, 400 g faina, 1 lingurita amoniac stins cu putina zeama de lamaie, 2 oua, 4 linguri zahar (80g). Se bat ouale cu zaharul, apoi se adauga uleiul, apoi amoniacul stins cu zeama de lamaie, se pune laptele si apoi faina. Din aceasta coca se fac 4 foi care se coc pe fundul tavii.
2. Crema: 500 ml lapte, 4 linguri faina (80g), 200 g zahar, 1 pachet margarina Unirea, 2 lamii. Se pun 4 linguri de faina cu varf, se adauga laptele, apoi 200 g zahar si se fierb pe foc amestecand mereu pana se ingroasa si se mai lasa pe foc mix 10 minute. Dupa ce s-a racit se pune in crema 2 lamai rase cu coaja cu tot. Se amesteca si pachetul de margarina.
3. Se pune crema intre foi si pe deasupra se pudreaza cu zahar pudra.