Albinita

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • Lamai      fructe
  • 200 grame      zahar pudra
  • 80 ml      ulei
  • 200 ml      lapte
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Foile: 6 linguri ulei (60 ml), 60 ml apa, 1 plic amoniu, faina cat cuprinde Crema: 1 pachet margarina Unirea (250 g), 200 ml lapte, 200 g zahar pudra, zeama de la o lamaie, o budinca vanilie Glazura: ciocolata alba de menaj, 2 linguri ulei (20 ml).

2. Se framanta ingredientele pentru foi, se coc pe dosul tavii 4 foi, la foc mare. Se face o budinca cu 200 g zahar pudra si 200 ml lapte, se amesteca cu margarina si fierbinte se pune pe foi.

3. Glazura se face din ciocolata alba de menaj cu doua linguri ulei se topeste pe aburi.


Retete similare