Amandina

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 90 min

Ingrediente

  • 200 grame      zahar pudra
  • 50 ml      Frisca
  • 30 ml      ulei
  • 250 grame      ciocolata
  • 20 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 250 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 75 ml      lapte
  • 150 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blat: Se bat albusurile spuma, se amesteca cu galbenusurile si cu toate ingredientele, pe rand. Se da la cuptor, in tava cu hartie de copt, 30 minute.

2. Dupa ce s-a racit se taie in cuburi, care se taie din nou pe jumatate (in mijloc va fi crema) si se insiropeaza.

3. Crema: Se amesteca zaharul cu margarina, laptele si ciocolata topita pe foc. La sfarsit se toarna glazura din cele doua ingrediente amestecate.


Retete similare