Amandina

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 250 grame      zahar pudra
  • 30 grame      cacao
  • 1/2 pachet      praf de copt
  • 200 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 8 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se bat spuma tare cele 6 albusuri cu 6 linguri de apa rece si 200 g zahar, se adauga 3 galbenusuri, faina amestecata cu cacaoa si praful de copt. Se pune la coc in tava cu hartie timp de 40 de minute.

2. Crema la rece: se freaca 3 galbenusuri cu zaharul pudra (150g), cu 3 linguri de cappucino apoi se inglobeaza si margarina Unirea frecata in prealabil.

3. Sirop pentru insiropat blatul: 2 linguri cappucino, 100 g zahar si 300 ml apa.


Retete similare