Batoane de ciocolata

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 5 lingurite      cacao
  • 300 grame      zahar tos
  • 2 buc      oua
  • 7 linguri      lapte
  • 1 cana      faina
  • 450 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blat: 200 g zahar, o cana faina, 150 g margarina Unirea, 2 oua, 4 linguri lapte, o lingurita amoniac. Se amesteca toate ingredientele si se formeaza o foaie dupa care se taie fasii. Se pun in tava tapetata cu faina si se da la cuptor 20-25 minute.

2. Glazura: 300 g zahar, 300 g margarina Unirea, 3 linguri lapte, 5 lingurite cacao. Se pune pe baie de abur toate ingredientele pana se omogenizeaza apoi se iau de pe foc.

3. Dupa ce s-au scos batoanele din cuptor se dau prin glazura, se pot da si prin nuca de cocos.


Retete similare