Bile cu rom

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 15 min

Ingrediente

  • 5 lingurite      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 100 grame      zahar pudra
  • 100 grame      nuca
  • 100 grame      ciocolata
  • 2 pliculet      zahar vanilat
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Alunele razuite, impreuna cu fulgii de nuca de cocos se coc usor apoi se racesc. Se freaca untul pana capata aspect spumos, apoi amestecand continuu se adauga zaharul, zaharul vanilinat, ciocolata razuita si romul.

2. In continuare se adauga alunele razuite si fulgii de nuca de cocos si se amesteca pana se obtine o masa uniforma. Din aceasta compozitie se formeaza mici bile care se tavalesc prin fulgi de nuca de cocos, alune (nuci sau migdale) razuite.

3. Se aseaza bilele in mici forme de hartie si se pun la rece. Pofta buna!!!


Retete similare