Biscuiti digestivi

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 10 min

Ingrediente

  • 1 lingurite      Bicarbonat de sodiu
  • 2 buc      oua
  • 3 cana      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Ingredientele: 2-3 cani de faina integrala, 2-3 cani de faina alba, 2 cani de tarate de grau, o jumatate de cana de zahar, o linguria de bicarbonat de sodiu, 2-3 lingurite de sare, 2 oua mari, o margarina Unirea original( 250 g ).

2. Se amesteca toate ingredientela in asa fel incat sa fie un aluat tare. Se infasoara in folie aljmentara si se pune la frigider 30 de minute.

3. Cuptorul se incinge la 190 grade, se unge o tava cu margarina, se intinde aluatul pe o suprafata cu faina intr-o foaie mai groasa( cca 6 mm). Se decupeaza cu tiparul de biscuiti, apoi se coc in cuptor cam 15-20 de minute, sau pana devin maronii.


Retete similare