Briose cu cacao

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Briose
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 300 grame      iaurt
  • 50 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 200 grame      zahar tos
  • 2      oua
  • 400 grame      faina
  • 200 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Batem ouale cu zaharul, pana cand acesta se topeste.Adaugam margarina topita, putin cate putin,i aurtul, sucul si coaja de lamaie, faina cernuta impreuna cu praful de copt si sarea.

2. Impartim compozitia in doua parti. Intr-una adaugam cacaoa cernuta si amestecam bine. Se ung formele de briose,si se pune din compozitii simultan.

3. Se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc usor.Se lasa sa se raceasca circa 10 minute in forme,apoi se pot scoate.Se pudreaza cu zahar pudra.


Retete similare