Briose cu ciocolata

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Briose
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 100 grame      iaurt
  • 100 grame      ciocolata
  • 15 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 75 grame      zahar tos
  • 1 buc      oua
  • 100 ml      lapte
  • 200 grame      faina
  • 75 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Toarna ingredientele lichide peste cele din bolul mare, amesteca usor pana se omogenizeaza.

2. Nu te speria de cocoloase, se vor dizolva la coacere. Cu o lingura de inghetata (sau o lingura normala), toarna continutul in tava - cate o cupa pentru fiecare briosa. Pregateste-ti decorul: ciocolata si coaja de portocala rasa. Pe deasupra rade un pic de ciocolata neagra si presara coaja de portocala rasa.

3. Da tava la cuptorul incalzit in prealabil la 200 grade pentru 20 minute. Briosele sunt gata cand se rumenesc. Pofta buna


Retete similare