Briose cu coacaze

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Briose
Dificultate
Timp 35 min

Ingrediente

  • 2 lingurite      praf de copt
  • 150 grame      zahar tos
  • 1 buc      oua
  • 200 ml      lapte
  • 200 grame      faina
  • 75 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se preincalzeste cuptorul la 200 oC. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se adauga fructele in faina. Se amesteca margarina calduta cu zaharul, oul si laptele. Apoi se adauga amestecul la faina si se amesteca.

2. Se ung bine cu margarina formele pentru briose si se tapeteaza cu faina. Se pune cu lingura aluatul in forme, umplandu-se 2 treimi. Briosele se coc la cuptor 15-20 de minute.

3. Dupa ce s-au copt se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca putin inainte sa scoata din forme. Se pudreaza cu zahar dupa preferinta.


Retete similare