Briose cu iaurt si zmeura

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Briose
Dificultate
Timp 50 min

Ingrediente

  • 250 grame      zahar pudra
  • 150 ml      Frisca
  • 200 grame      iaurt
  • 1 pachet      praf de copt
  • 3 buc      oua
  • 150 ml      lapte
  • 300 grame      faina
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Pentru briose: Se freaca margarina cu zaharul. Adaugi treptat ouale, unul cate unul si amesteci pana cand compozitia devine cremoasa. Adaugi iaurtul, apoi faina cernuta cu praful de copt.

2. Umpli 2/3 din volumul formelor de briose cu aceasta compozitie. Asezi deasupra fructele trecute prin faina si le impingi usor in compozitie. Coci briosele 25-30 de minute, la foc mijlociu in cuptorul preincalzit. Cand se racesc le scoti din forme si prepari crema.

3. Pt. crema: Branza se mixeaza impreuna cu margarina moale pt.creme Unirea, pana cand obtinem o crema pufoasa. Adaugam zaharul si frisca batuta cu 150 ml lapte, conform instructiunilor de pe plic. La sfarsit adaugam zmeura bine scursa si amestecam. Cu un pos cu varf stelat, ornam frumos briosele.


Retete similare