Briose cu nuca de cocos

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Briose
Dificultate
Timp 35 min

Ingrediente

  • 150 grame      zahar tos
  • 2 lingurite      praf de copt
  • Lamai      fructe
  • 2 buc      oua
  • 250 grame      faina
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se curata fructele de coaja si samburi, se taie cubulete si se scurg. Se freaca margarina cu zaharul pana se obtine o spuma omogena, in care nu mai sunt cristale de zahar. Se cerne faina impreuna cu praf de copt.

2. Se adauga treptat ouale, nuca de cocos, faina amestecata cu praf de copt, zeama de lamaie si fructele pregatite.

3. Se aseaza hartie de copt in formele pentru briose, se toarna cate 2 lingurite compozitie si se introduce tava in cuptorul preincalzit la foc mijlociu (200 grade) pentru 18-20 minute. Cand sunt caldute se insiropeaza cu siropul de fructe.


Retete similare