Burek cu branza dulce

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Placinte
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 100 grame      zahar pudra
  • 3 pliculet      zahar vanilat
  • 400 grame      zahar tos
  • 8 buc      oua
  • 200 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Intr-o tava dreptunghiulara puneti hartie de copt dupa care asezati trei foi de placinta stropite intre ele cu margarina topita. Peste ele turnati o parte din umplutura preparata astfel: Branza de vaci amestecata foarte bine cu 6 oua, 300g zahar,zaharul vanilat,razatura de lamaie si 500 de smantana .

2. Continuati cu inca un rand de foi stropite intre ele cu margarina topita si tot asa astfel incat ultimul strat sa fie de foi. Peste placinta cruda pe care o taiati in patrate potrivite turnati un sodou format din 200g smantana ,doua oua, zahar dupa gust si cam 100ml apa minerala,zahar vanilat.

3. O tineti la cuptor cam 45 min la un foc potrivit ana se rumeneste frumos deasupra. Pofta buna!!


Retete similare