Cabana

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 40 grame      cacao
  • 500 grame      zahar tos
  • 2 buc      oua
  • 1000 ml      lapte
  • 1000 grame      faina
  • 300 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Foi: 100 g zahar, 1 lingura miere, 1/2 lingura margarina Unirea, 1 ou, 1/2 lingura bicarbonat Se pune compozitia intr-o cratita pe foc, dupa care se pune faina (500g). Se fac 2 foi pe dosul tavii.

2. Batoanele: 150 gr zahar, 1 lingura miere, 1 ou, 1/2 lingura margarina Unirea, 2 linguri lapte, 1/2lingura bicarbonat, cacao Batoanele - Se fac 12 batoane. Se pune toata compozitia pe foc pana se topeste zaharul, se pune faina (500g). Se imparte in 12 si se bat batoanele. Se coc pe dosul tavii.

3. Crema: 3 budinci vanilie, 1 litru lapte, 1 pahet margarina Unirea, 250 gr zahar Se fierbe laptele si se opreste putin lapte rece care se pune peste budinci, dupa ce s-a fiert se toarna budincile si se da la rece. Margarina se freaca cu zaharul dupa aceea se pune budinca putin cate putin ca la maioneza.


Retete similare