Camelia

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 8 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 3 linguri      zahar pudra
  • 250 grame      gem
  • 250 grame      nuca
  • Lamai      fructe
  • 2 linguri      cacao
  • 1/2 pachet      praf de copt
  • 6 linguri      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 6 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se face un pandispan din cele 6 oua. Se freaca galbenusurile cu zaharul, praful de copt stins cu zeama de lamaie, apoi faina si albusurile batute spuma. Se coace in tava unsa si tapetata cu faina.

2. Se dau biscuitii prin masina de tocat, se adauga 2-3 linguri zahar pudra, apoi margarina frecata cu nuci, cacao, stafide si esenta de rom.

3. Dupa ce pandispanul s-a copt se lasa la racit, apoi se unge cu un gem acrisor dupa care se toarna crema de biscuiti.


Retete similare