Caramela

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 45 min

Ingrediente

  • 200 grame      zahar pudra
  • 1 lingurite      Bicarbonat de sodiu
  • 100 grame      ciocolata
  • 2 linguri      cacao
  • 7 buc      oua
  • 200 grame      faina
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Albusurile se bat spuma impreuna cu 200 g de zahar si cacaua, apoi se adauga faina. Compozitia astfel obtinuta se pune la cuptor pentru coacere. Dupa ce tava a fost scoasa de la cuptor, se pregateste caramelul.

2. Obtinut din 200g zahar,pe care il caramelizam pe foc,impreuna cu margarina(unt), nucile si galbenusurile incorporate si amestecate rapid cu o lingura de lemn pentru a nu avea tendinta de a face cocoloase.

3. Urmeaza ornarea prajiturii:peste acel blat adaugam aceasta compozitie de caramel, va iesi delicioasa! Este foarte gustoasa si se pregateste foarte rapid. Pofta buna!!!


Retete similare