1. Laptele se incalzeste cu trei sferturi din ciocolata cu crema de menta, rupta bucatele. Se amesteca pana se topeste ciocolata, apoi se lasa la racit. Ouale se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga margarina topita si racita.
2. Laptele racit se adauga peste oua, faina cernuta cu praful de copt, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se amesteca bine.
3. Se unge si tapeteaza o tava de chec, se toarna compozitia, iar deasupra se pun bucatelele de ciocolata cu crema de menta ramasa. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 35-40 d eminute. Dupa ce s-a racorit, turnati glazura, dupa ce ati fiert margarina cu laptele, uleiul si cacao pe foc. Dpa ce s-a racit glazura, topiti ciocolata alba si impartiti-o in doua. Una o lasati simpla, in cealalta turnati cateva picaturi de colorant alimentar verde. Puneti ciocolata in doua pungi, taiati un colt si ornati cu fasii subtiri alternative alb-verde. Dati la racit 3h inante de a servi.