Chec cu cacao

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Checuri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 500 grame      zahar pudra
  • 25 grame      nuca
  • Lamai      fructe
  • 100 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 2 pliculet      zahar vanilat
  • 6 buc      oua
  • 400 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se amesteca bine margarina cu zaharul, se pun galbenusurile pe rand, zaharul vanilat, coaja de lamaie, se pune faina amestecata cu praful de copt stins cu zeama de lamaie, se amesteca bine, se pun albusurile batute spuma, nucile si stafidele.

2. Se toarna jumatate din compozitie in doua tavi de chec, cealalta jumatate se amesteca cu cacao si coaja de portocala si se toarna deasupra.

3. Se coace la foc potrivit 15 minute, apoi la foc mai tare inca 15-20 de minute. Se scoate si se lasa sa se racoreasca apoi se pudreaza cu zahar dupa preferinta.


Retete similare