Chec cu cacao

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Checuri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 100 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 200 grame      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 0.5 cana      lapte
  • 1.5 cana      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. 100 g cacao, 2 pahare zahar, 1/2 cana lapte, se amesteca si se pun la fiert pe foc mic, pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc, se pun 250 g margarina Unirea si se amesteca pana se topeste margarina. Se pun intr-un castronel 5 linguri de compozitie si le pastram pentru a glazura kek-urile.

2. Restul compozitiei se amesteca cu 4 oua batute separat cu 1 si 1/2 cana faina, stafide si nuci si un plic praf de copt stins. Ungem tavile cu margarina, le tapetam cu faina si turnam compozitia.

3. La cuptor (la foc mai mic), incins in prealabil, cand sau copt kek-urile, le ungem cu glazura pusa deoparte.


Retete similare