Chec cu cacao

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Checuri
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 3 linguri      cacao
  • 4 cana      faina
  • 1 cana      lapte
  • 250 grame      margarina Unirea Original
  • 5 buc      oua
  • 2 pachet      praf de copt
  • 200 grame      rahat
  • 2 cana      zahar tos
  • 2 pliculet      zahar vanilat

Mod de preparare

1. Mixati ouale intregi cu zaharul apoi adaugati cate putin margarina Unirea original topita pe baie de abur sau la microunde. Adaugati coaja de lamaie, zaharul vanilat, laptele si faina amestecata cu praful de copt mixand incontinuu. Impartiti compozitia in doua castronase: in primul puneti cele 3 linguri cu cacao si in al doilea, sa aiba aceeasi consistenta mai puneti 3 linguri cu faina. Amestecati usor cu o lingura de jos in sus.

2. Tapetati cu hartie de copt cele 2 tavi si incepeti sa puneti din umpluturi, pe rand alternand culorile dar de fiecare data numai in centru (la mijloc). Deasupra mai puneti cateva bucatele de rahat multicolor, taiat suvite. Cand ati terminat, dati la copt la foc potrivit.

3. Cand e gata, lasati checul cateva minute in tava apoi il scoateti si il lasati pe un gatar, pe masa in bucatarie.


Retete similare