Chec cu rahat

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Checuri
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 1 lingurite      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 1 lingurite      Bicarbonat de sodiu
  • 100 grame      rahat
  • 50 grame      nuca
  • 1 linguri      ulei
  • 2 linguri      cacao
  • 200 grame      zahar tos
  • 2 buc      oua
  • 150 ml      lapte
  • 280 grame      faina
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se freaca ouale cu zaharul pana volumul creste simtitor. Se adauga treptat Margarina Unirea Original topita si laptele, bicarbonatul si faina, iar la sfarsit nuca si stafidele.

2. Eu inpart compozitia in doua intr-o parte adaug cacaoa si o torn peste rahat si stafide

3. Se unge forma cu unt si se presara faina. Se toarna o parte din compozitie, se aseaza bucatile de rahat, se toarna restul compozitiei. Se coace circa o ora la foc potrivit


Retete similare