Chec Dana

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Checuri
Dificultate
Timp 45 min

Ingrediente

  • 25 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 250 grame      zahar tos
  • 4      oua
  • 250 grame      faina
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Din cele 250g zahar se iau 4 linguri si se amesteca cu 1 linguri de apa, care se fierb pana la topirea completa a zaharului. Galbenusurile se amesteca cu margarina topita, putina sare, praf de copt si 4 linguri apa.

2. Albusurile se bat spuma tare cu restul de zahar, apoi se adauga siropul de zahar si la urma crema de galbenusuri. La urma se adauga faina in ploaie pana se omogenizeaza.

3. Se pune in tava mica jumatate din compozitie iar in cealalta parte se adauga cacao si se pune deasupra. Se coace la foc potrivit 40 min. Se pudreaza cu zahar cand e gata. Pofta buna!


Retete similare