Chec in doua culori

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Checuri
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 6 linguri      cacao
  • 0.5 pachet      praf de copt
  • 13 linguri      zahar tos
  • 5 buc      oua
  • 10 ml      lapte
  • 12 linguri      faina

Mod de preparare

1. Se freaca 5 galbenusuri cu 8 linguri zahar. Se amesteca 8 linguri apa clocotita cu 10 linguri margarina topita. Se bat cele 5 albusuri cu 5 linguri zahar. Se amesteca toate cele 3 compozitii impreuna cu 1/2 linguri faina si 1/2 praf de copt. Aluatul obtinut se imparte in 2.

2. Se adauga 6 linguri cacao dizolvate in 10 ml lapte, intr-una din partile aluatului.

3. Se aseaza in tava tapetata cu faina aluatul cu cacao, apoi cel simplu. Se pune la cuptor 25-30 minute.


Retete similare