Chec

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Checuri
Dificultate
Timp 50 min

Ingrediente

  • 4 lingurite      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 10 linguri      ulei
  • 2 linguri      cacao
  • 2 pliculet      zahar vanilat
  • 2 cana      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 2 cana      faina
  • 50 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se bat albusurile cu zahar pana devin ca o crema de bezea.

2. Se adauga galbenusurile si se omogenizeaza. Se pun esentele, zaharul vanilat, uleiul si untul topit si se amesteca bine pana devine amestecul omogen!

3. Peste tot acest amestec se adauga cele 2 cani de faina. Se pune in tavi o parte de compozitie si apoi se adauga cacaoa in restul aluatului pentru modelul de cacao. Se tine la cuptor in jur de 30-40 minute!


Retete similare