Chec rece cu biscuiti si ciocolata

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Checuri
Dificultate
Timp 25 min

Ingrediente

  • 200 grame      ciocolata
  • 400 grame      zahar tos
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Pune apa la fiert cu zaharul si amesteca pana se dizolva, iar siropul se leaga bine. Opreste focul si incorporeaza ciocolata rupta bucati. Dupa ce s-a topit, adauga treptat laptele praf, amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase. La final adauga margarina taiata bucati si esenta de rom.

2. Intinde un strat din compozitie intr-o forma de chec unsa si tapetata cu folie alimentara. Aseaza un prim strat de biscuiti, toarna crema, apoi inca un strat de biscuiti, crema, biscuiti iar la final, crema.

3. Lasa la frigider pana se intareste, cel mai bine peste noapte. Trage cu grija de marginile foliei, indeparteaz-o si taie checul felii mai groase.


Retete similare