Chec rece cu biscuiti si ciocolata

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Checuri
Dificultate
Timp 25 min

Ingrediente

  • 200 grame      ciocolata
  • 2 cana      zahar tos
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. 150g biscuiti populari, 150ml apa, 250g lapte praf, 15ml esenta de rom Puneti apa la fiert cu zaharul si amestecati pana se dizolva, iar siropul se leaga bine. Opriti focul si incorporati ciocolata rupta bucati. Dupa ce s-a topit, adaugati treptat laptele praf, amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase. La final adaugati margarina taiata bucati si esenta de rom.

2. Intindeti un strat din compozitie intr-o forma de chec unsa si tapetata cu folie alimentara. Aseazati un prim strat de biscuiti, toarna crema, apoi inca un strat de biscuiti, crema, biscuiti iar la final, crema.

3. Lasati la frigider pana se intareste, cel mai bine peste noapte. Trageti cu gija de marginile foliei, indepartati-o si taiati checul felii mai goase.


Retete similare