Cheescake fara foc

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 120 min

Ingrediente

  • 150 grame      zahar tos
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Biscuitii se maruntesc bine sau cu un blender sau prin masina de tocat. Se topeste margarina se topeste si se adauga biscuitii tocati si amestecati bine.

2. Asterneti cu folie alimentara o tava cu borduri inalte care se scot (daca va descurcati sa scoateti prajitura si fara bordurile care se scot atunci folositi o tava rotunda simpla). Puneti compozitia de mai sus in tava si o presati sa vina uniform pe toata suprafata tavi.

3. Gelatina se pune in 100ml de apa, apoi se incalzeste bine pana se dizolva complet in apa. Smantana dulce se mixeaza bine cu zahar. Apoi adaugati branza mascarpone si amestecati bine cu telul sa nu fie cocoloase. Apoi adaugati gelatina dizolvata in apa si iarasi amestecati bine cu telul. Turnati amestecul in tava tapetata cu biscuiti, nivelati si puneti la frigider pana se intareste bine crema. Cand este gata, o scoateti din tava, ornati cum va place si o serviti cu mare placere.


Retete similare