Choux a la creme

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 5 buc      oua
  • 1 cana      faina
  • 125 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se pune la foc apa cu sarea. Cand clocoteste se adauga faina si se amesteca cu telul fana devina omogena.

2. Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca partial dupa care treptat se adauga cate un ou si se incorporeaza. Se unge tava cu margarina Unirea sau se pune hartie de copt, se formeaza cu o lingura cocoloase de aluat si se pun in tava la distante egale. Se introduce tava la cuptorul incins in prealabil, se da la foc mic si se coc timp de 30-40 minute.

3. Dupa racire se taie capacul partial si se umplu cu budinca de vanilie. Se orneaza cu zahar pudra si ciocolata rasa.


Retete similare