Ciocolata de casa cu nuci

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 25 min

Ingrediente

  • rom ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 1 cana      nuca
  • 100 grame      cacao
  • 200 grame      margarina Unirea Original
  • 500 grame      zahar tos

Mod de preparare

1. Preparare: Pui apa cu zaarul la fiert si , dupa ce da in clocot, mai lasi 5minute. Iei vasul de pe foc, adaugi margarina Unirea si esenta de rom si freci bine pana devine o crema omogena.

2. Amesteci laptele praf cu cacaua cernuta. Torni amestecul de zahar si margarina Unirea peste laptele praf si amesteci continuu ca sa nu se formeze cocoloase, dupa care adaugi nuca.

3. Ungi o tava cu margarina, pui compozitia, o nivelezi si o lasi la rece doua ore. Dupa ce s-a racit, scoti ciocolata din tava si o tai patratele.


Retete similare