Ciocolata de casa

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 10 min

Ingrediente

  • 10 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 100 grame      nuca
  • 30 grame      cacao
  • 10 grame      zahar vanilat
  • 250 grame      margarina Unirea Original
  • 200 grame      zahar tos

Mod de preparare

1. Se pune margarina intr-un ceaun la topit,la foc mediu.Cand aproape se topeste se adauga zaharul pana se incorporeaza.

2. Adaudi cacaua si amesteci pana se omogenizeaza,Se adauga laptele praf in ploaie si se amesteca bine pe foc inca 2-3 minute.

3. Se ia de pe foc si se adauga zaharul vanilat si esentele(rom si la alegere de portocale,lamaie sau vanilie). Nu se adauga mai mult de 2 arome ca se strica gustul. Se pune apoi la rece intr-un recipient sau se pun intre foi de napolitana, la alegere.


Retete similare