Cookies

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • 2 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 100 grame      ciocolata
  • 1 lingurite      praf de copt
  • 2 cana      zahar tos
  • 2 buc      oua
  • 1.5 cana      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Amestecam la robotul de bucatarie margarina moale cu zaharul pana devine omogen, apoi adaugam ouale, esenta de rom, faina amestecand continuu, dupa care punem praful de copt iar la sfarsit punem nuca de cocos, fulgii de ovaz si ciocolata amaruie taiata bucatele.

2. Din acest aluat se i-a cu lingurita si se formeaza bilute in palma putin umeda pentru a nu se lipi alauatul de mana. Se pun intr-o tava tapetata cu hartie si se coc aproximativ 10 – 15 min. (depinde de cuptor), atat cat sa se aureasca un pic, nu prea mult ca se intaresc.

3. Se racesc in tava si apoi se scot pe un platou, iar cand sunt complet racite se pastreaza in cutii care se inchid ermetic. Sunt perfecte pentru sarbatori sau pentru orice ocazie.


Retete similare