Cornulete cu rahat

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 45 min

Ingrediente

  • 2 lingurite      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 200 grame      rahat
  • 1 pachet      praf de copt
  • 1 ceasca      zahar tos
  • 2 buc      oua
  • 1 ceasca      lapte
  • 700 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Margarina, zaharul, ouale, laptele, praful de copt si sarea se pun intr-un castron se amesteca bine apoi se adauga lamaia rasa si dupa preferinte coaja rasa de portocala.

2. Se adauga faina si se face o coca moale buna de intins, se ia o bucata se taie cu forma si se umplu cu rahat, se ruleaza si se pun in tava unsa si tapetata cu faina.

3. Se pun cornuletele la copt circa 25 minute si pe urma se pudreaza cu zahar. Pofta buna!


Retete similare