Cornulete cu rahat

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 15 min

Ingrediente

  • 20 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 500 grame      rahat
  • 50 grame      zahar tos
  • 2 buc      oua
  • 250 ml      lapte
  • 500 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. se pune faina intr-un bol se adauga untul taiat cubulete (la temperatura camerei) se framanta bine se adauga laptele in care sa dizolvat taicul se adauga 2 galbenusuri,esenta de rom si zaharul.

2. Se amesteca ingredientele bine se presara cu faina si se lasa la crescut o ora. Se ia si se intinde o foaie cam se 2 mm se taie fasii se umple cu rahat taiat cubulete mai mici . Se ruleaza ,se aseaza in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.

3. Se introduc la cuptor la foc mediu,cuptorul fiind incins in prealabil, pentru aproximativ 25 min .Se se dau prin zahar vanilat. Pofta buna!


Retete similare