Cornulete Fragede

Categorie Prajituri de Post
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 1 ceasca      zahar pudra
  • 300 grame      rahat
  • 500 grame      faina
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se amesteca drojdia, sarea si zaharul cu apa minerala. Se adauga uleiul si margarina(Unirea), faina si se framanta un aluat potrivit. Se lasa la dospit la cald 30 minute.

2. Se intinde o foaie subtire si se taie dreptunghiuri potrivite sau cum doresti sa faci de mari cornuletele(Eu le-am facut mai mari). Asezi pe fiecare dreptunghi cate o bucata de rahat si o rulezi. In loc de rahat se poate pune si gem. Le asezi intr-o tava in care pui hartie de copt, la distanta unele de altele si le coci la foc potrivit pana se rumenesc usor. Le tavalesti prin zahar pudra cat sunt fierbinti.

3. Sunt foarte delicioase !!! Pofta buna va doresc!!!


Retete similare