Cornulete Fragede

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 200 grame      rahat
  • 150 ml      ulei
  • 24 grame      zahar vanilat
  • 300 grame      zahar tos
  • 800 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Amestecam margarina la temp.camerei cu uleiul, sarea, apa minerala, otet apoi adaugam faina. Framantam bine pana ce obtinem un aluat legat,omogen. Invelim in folie alimentara si lasam la rece o ora.

2. Intindem foi din care decupam cercuri, pe care le impartim in 8 triunghiuri. Asezam bucati de rahat taiat si formam cornuletele. Le asezam in tava presara fin cu faina (sau tapetata cu hartie de copt). Coacem la foc potrivit.

3. Cat sunt fierbinti se trec prin zahar pudra amestecat cu zahar vanilat. Se aseaza pe un platou. Sunt fragede, sunt bune, sunt gustoase!


Retete similare