Cornulete in doua culori

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • Lamai      fructe
  • 3 linguri      cacao
  • 2 pliculet      zahar vanilat
  • 160 grame      zahar tos
  • 1 cana      lapte
  • 1000 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se face un aluat din toate ingredientele (in afara de cele 3 linguri de cacao). Se imparte in doua, iar intr-una din parti adaugam cele 3 linguri de cacao, framantam bine ca sa se amestece cacaoa, apoi le lasam pe amandoua la dospit o ora.

2. Pe o masa fiecare parte se imparte in 3 parti dupa care le asezam, una galbena una maro, pana le terminam. Se taie triunghiuri si se da forma de cornulet. Se pun in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.

3. Dupa ce sau copt se lasa la racit, apoi se dau prin sirop, si prin nuca de cocos. Sunt bune si daca nu se dau prin sirop.


Retete similare