Coronita vanilata

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 250 grame      zahar pudra
  • Lamai      fructe
  • 1 grame      zahar vanilat
  • 4 buc      oua
  • 500 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Pentru aluat: 500 g faina fina, 250 g margarina Unirea, 250 g zahar pudra, 3-4 galbenusuri de ou. Se framanta ingredientele, se poate adauga putina apa daca este necesar.

2. Se lasa la rece o ora apoi se intinde o foaie de 1 milimetru si se taie rondele mijlocii, iar la jumatate din ele se taie mijlocul cu un degetar.

3. Se aseaza unele langa altele in tava, se coc, dar nu trebuie sa se rumeneasca si cand sunt reci se unge una cu gem de caise, iar peste ea se aseaza o alta rondea gaurita astfal incat sa se vada gemul in mijloc.


Retete similare