Cosulete dulci

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 90 min

Ingrediente

  • 250 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Dati biscuitii la robot sau ii maruntiti cu sucitorul. Topiti ciocolata si o amestecati cu margarina, apoi turnati-o peste biscuitii pisati si amestecati bine pana se omogenizeaza,apoi aceasta pasta trebuie aranjata in castronele captusite cu folie de celofan,formand peretii cosuletelor cu ajutorul unei linguri, asezati unul langa altul,miejii de nuca, pe marginea peretelui, viitorului cosulet, apoi dati la congelator cateva minute(20-25) sa se intareasca.

2. Intre timp pregatiti umplutura, mixand branza de vaci cu zaharul pudra vanilat, dupa care incorporati frisca apoi adaugati gelatina topita la bain marin si turnata in fir subtire. Curatati cateva fructe, le taiati cubulete apoi le incorporati in crema de branza.

3. Scoateti cosuletele din castronele, trageti foliile de celofan cu gija apoi le umpleti cu crema de branza cu fructe, ornati cu feliute de capsuni, kiwi si pepene galben si le puneti cca o ora la frigider sa se inchege bine. Le serviti reci decorate cu frisca.


Retete similare