Crema de zahar ars

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 1 pachet      praf de copt
  • 300 grame      zahar tos
  • 9 buc      oua
  • 530 ml      lapte
  • 5 linguri      faina
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Crema: 6 oua, 500 ml lapte, 300 g zahar, 2 linguri faina. Se bat ouale, mai intai albusurile cu zahar, apoi se adauga galbenusurile, laptele si faina.

2. Intr-o cratita se topeste 100 g zahar si se imbraca peretii cratitei cu el.

3. Blat: 3 oua, 3 linguri lapte (30 ml), 3 linguri faina, 1 plic praf de copt, 100 g margarina Unirea. Se bat ouale cu laptele, faina, praful de copt si margarina. Intr-o cratita se pune intai crema, se lasa 20 de minute la cuptor, apoi se pune compozitita blatului si se mai lasa 10-15 minute la cuptor.


Retete similare