Cremes - Caramel

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 90 min

Ingrediente

  • 1 pachet      praf de copt
  • 300 grame      zahar tos
  • 2 buc      oua
  • 500 ml      lapte
  • 400 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile, mierea, 100 g zahar, faina si praful de copt. Aluatul obtinut se imparte in 4 parti egale din care se fac 4 foi si se coc pe fundul tavii aproximativ 15-20 minute, fiecare.

2. Crema se face din 250 g margarina Unirea, cu 200 g zahar si se adauga peste budinca racita (care anterior a fost pregatita conform instructiunilor de pe plic).

3. Crema se pune intre foile coapte iar deasupra, daca doriti, puteti face o glazura din ciocolata menaj topita.


Retete similare