Cremita

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 150 grame      nuca
  • 100 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 450 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 6 linguri      lapte
  • 200 grame      faina
  • 500 grame      margarina Unirea pentru creme
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blat: 6 oua, 200 g zahar, 1 plic praf de copt, 100 g cacao, 6 linguri lapte, 200 g faina, 100 g margarina Unirea original. Se bat ouale separat, apoi se amesteca cu zaharul, praful de copt, cacaoa, laptele, faina si margarina topita pe aburi in prealabil. Se coace 30 de minute.

2. Crema: 500 g margarina Unirea pentru creme, 250 g zahar, o esenta de rom, 150 g nuci prajite, 150 g lapte praf. Margarina se freaca cu zaharul si cu esenta de rom, cu nucile si laptele praf.

3. Crema se toarna peste blatul rece.


Retete similare