Cub cu nuca

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 150 grame      zahar pudra
  • 3 linguri      cacao
  • 150 grame      zahar tos
  • 1 buc      oua
  • 5 linguri      lapte
  • 500 grame      faina
  • 200 grame      margarina Unirea pentru creme
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blat: 500 g faina, 150 g margarina, 150 g zahar, 3 linguri miere, 1 ou, 1/2 lingurita amoniac stins, lapte cat cuprinde. Se amesteca faina cu margarina, cu zaharul, cu mierea, se adauga oul, amoniacul si se pune lapte pana se formeaza o compozitie care se aseaza cu o lingura in tava tapetata cu hartie de copt. Se coace o jumatate de ora, se staie calda in cuburi sau dreptunghiuri.

2. Crema: 200 g margarina Unirea pentru creme, 150 g zahar pudra, 3 linguri cacao, 5 linguri lapte.

3. Se fierb putin toate ingredientele. Se introduce fiecare felie in crema, apoi se tavaleste prin nuca prajita si macinata sau prin nuca de cocos.


Retete similare