Cuburi cu branza

Categorie Prajituri light
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 50 min

Ingrediente

  • 10 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 60 grame      zahar pudra
  • 250 ml      Frisca
  • 20 grame      amidon
  • 3 linguri      cacao
  • 10 pachet      praf de copt
  • 4 buc      oua
  • 20 grame      faina
  • 200 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga ciocolata topita si o fiola de esenta de vanilie. Sa toarna in ploaie faina cernuta cu amidonul, praful de sare, praful de copt si pudra de cacao. La final se adauga albusurile batute spuma tare, care se incorporeaza usor in compozitie. Intr-o tava dreptunghiulara unsa si tapetata cu faina se toarna compozitia si se coace in cuptorul bine incins 40 de minute.

2. Separat se mixeaza margarina Unirea pentru creme pana devine spumoasa, se adauga zaharul, apoi branza bine scursa si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga frisca batuta in prealabil si fulgii de cocos. Crema de branza astfel obtinuta se adauga peste blatul racit si se da la rece.

3. Prajitura se portioneaza si se decoreaza cu bombonele mici de ciocolata, ciocolata rasa sau aschii de ciocolata.


Retete similare