Cuburi cu branza

Categorie Prajituri light
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 50 min

Ingrediente

  • 20 grame      amidon
  • 3 linguri      cacao
  • 10 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 20 grame      faina
  • 250 ml      Frisca
  • 200 grame      margarina Unirea pentru creme
  • 4 buc      oua
  • 1 pachet      praf de copt
  • 60 grame      zahar pudra

Mod de preparare

1. Frecati galbenusurile cu zaharul, adaugati ciocolata topita si o fiola de esenta de vanilie. Turnati in ploaie faina cernuta cu amidonul, praful de sare, praful de copt si pudra de cacao. La final adaugati albusurile batute spuma tare, care se incorporeaza usor in compozitie. Intr-o tava dreptunghiulara unsa si tapetata cu faina turnati compozitia si puneti-o la copt in cuptorul bine incins 40 de minute.

2. Separat mixati margarina Unirea pentru creme pana devine spumoasa, adaugati zaharul, apoi branza bine scursa si amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati frisca batuta in prealabil si fulgii de cocos.Adauati crema de branza astfel obtinuta peste blatul racit o puneti la rece.

3. Portionati prajitura si decoreati-o cu bombonele mici de ciocolata, ciocolata rasa sau aschii de ciocolata.


Retete similare