Cuib de randunica

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 90 min

Ingrediente

  • 200 grame      zahar pudra
  • 4 linguri      gem
  • 200 grame      nuca
  • Lamai      fructe
  • 1 pachet      praf de copt
  • 1 grame      zahar vanilat
  • 150 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 500 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se amesteca faina, zaharul, un oul, un galbenus, zaharul vanilat, praful de copt stins cu lamaie, coaja de la lamaie si margarina. Framantate bine si pusa la rece timp de o ora.

2. Se imparte in 2 parti egale. Razuiti prima parte in tava tapetata cu faina, la mijloc se pune spuma bine batuta de la 4 albusuri si 200 g zahar, 4 linguri de gem si cele 200 g nuca tocata, intinse peste aluat si deasupra razuiti cea de a 2 parte de aluat si se coace la foc potrivit.

3. Pofta buna!


Retete similare