Delicatesa cu biscuiti

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 50 min

Ingrediente

  • 10 ml      ulei
  • 40 grame      cacao
  • 8 grame      zahar vanilat
  • 200 grame      zahar tos
  • 9 buc      oua
  • 100 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Pentru blat: se freaca 6 galbenusuri cu 100 g zahar pana se obtine o crema spumoasa, apoi se adauga 9 albusuri batute spuma. Se adauga 100 g faina, 40 g cacao, bicarbonatul stins cu otet si la sfarsit 10 ml ulei.

2. Pentru crema freci 100 g zahar cu 3 galbenusuri si cu zaharul vanilat la foc mic, pana se ingroasa. Lasa sa se raceasca si amesteci cu margarina frecata spuma in prealabil. Dupa ce s-a racit blatul, torni crema.

3. Peste crema aseaza biscuitii trecuti prin cafea, iar deasupra se pune frisca si orneza cu ciocolata


Retete similare