Delicia

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 40 min

Ingrediente

  • 200 grame      nuca
  • 100 grame      unt
  • 100 grame      ciocolata
  • 40 grame      cacao
  • 1/2 pachet      praf de copt
  • 20 grame      zahar vanilat
  • 450 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 50 ml      lapte
  • 200 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se freaca margarina si untul cu 250 gr zahar pana se topesc. Se adauga 200 gr faina, 200 gr nuci macinate, cacao, vanilia, amoniacul( 0 lingurita stinsa in laptele fierbinte) si albusul batut spuma.

2. Se da la cuptor si se coace la foc potrivit 35- 40 minute, dupa care se glazureaza cu cele 6 galbenuse frecate cu 200 gr zahar si vanilie.

3. Se lasa la cuptor pana se usuca glazura. Se rade ciocolata deasupra glazurii cand se scoate din cuptor.


Retete similare