Deliciu cu biscuiti cu crema de cocos

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 1 rom, 1 vanilie ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 10 linguri      zahar pudra
  • 100 grame      nuca
  • 300 ml      lapte
  • 350 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se dau biscuitii prin masina de tocat, se adauga laptele caldut si margarina topita, esenta de rom si se amesteca pana compozitia devine omogena

2. Se freaca margarina cu zaharul pudra si esenta de vanilie pana devine o spuma, se pune nuca de cocos, amestecand inca putin. Pe o bucata de folie alimentara, se pune compozitia de biscuiti si se intinde. Se acopera cu o folie si se intinde bine cu sucitorul.

3. Se pune crema peste blatul de biscuiti si se intinde uniform si se ruleaza. Se prinde bine la capete, se tapeteaza cu nuca de cocos si se da la rece pentru cateva ore. Se taie felii mai groase, de marimea unui deget.


Retete similare