Desert cald

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 100 grame      zahar pudra
  • 100 ml      Frisca
  • Lamai      fructe
  • 50 grame      zahar vanilat
  • 200 grame      zahar tos
  • 2 buc      oua
  • 25 grame      gris
  • 50 grame      faina
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Fideaua se fierbe in moc normal dupa care se strecoara, trecandu-se prin jet de apa rece. Separat se amesteca 50 g margarina, 100 g zahar tos, frisca, vanilia si faina, apoi se adauga ouale batute cu 50 g zahar. In aceasta compozitie se adauga branza de vaci, grisul, stafidele, fideaua fiarta si coaja de lamaie rasa.

2. Aceasta compozitie se pune intr-o tava emailata, in care mai inainte a fost asezata 1/2 din cantitatea de foi de placinta, care au fost unse cu margarina topita.

3. Apoi pe suprafata se aseaza restul de foi de placinta, de asemeni unse cu margarina topita. Se coace compozitia la foc slab, iar inainte de a fi servita se pudreaza cu zahar farin.


Retete similare